Loading data. Please wait

ISO 5496

Sensory analysis; methodology; initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

Số trang: 13
Ngày phát hành: 1992-02-00

Liên hệ
Describes several types of methods for determining the aptitude of assessors to identify and describe odoriferous products.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5496
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; methodology; initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Ngày phát hành
1992-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5929-9 (1992-06-15), IDT * GB/T 15549 (1995), IDT * V09-006PR, IDT * PN-ISO 5496 (1997-04-08), IDT * UNE 87013 (1996-04-22), NEQ * GOST R ISO 5496 (2005), IDT * TS ISO 5496 (1999-03-23), IDT * CSN ISO 5496 (1999-12-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6658 (1985-06) * ISO 8589 (1988-11)
Thay thế cho
ISO/DIS 5496 (1990-03)
Thay thế bằng
ISO 5496 (2006-08)
Sensory analysis - Methodology - Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5496
Ngày phát hành 2006-08-00
Mục phân loại 03.100.30. Quản lý nguồn nhân lực
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 5496 (2006-08)
Sensory analysis - Methodology - Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5496
Ngày phát hành 2006-08-00
Mục phân loại 03.100.30. Quản lý nguồn nhân lực
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5496 (1992-02)
Sensory analysis; methodology; initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5496
Ngày phát hành 1992-02-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 5496 (1990-03)
Từ khóa
Agricultural products * Aromatic compounds * Cosmetics * Determination * Food products * Odours * Olfactory analysis * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Testing personnel
Mục phân loại
Số trang
13