Loading data. Please wait

ISO 1841-2

Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1996-07-00

Liên hệ
Gives a method for the determination of the chloride content of meat and meat products, including poultry, with sodium chloride contents equal to or greater than 0,25 % (m/m).
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 1841-2
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method
Ngày phát hành
1996-07-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 4401-16 (1996-10-15), IDT * GB/T 9695.8 (2008), MOD * PN-ISO 1841-2 (2002-09-02), IDT * GOST ISO 1841-2 (2013), IDT * GOST R 51444 (1999), IDT * STN ISO 1841-2 (2002-12-01), IDT * CSN ISO 1841-2 (1999-05-01), IDT * NEN-ISO 1841-2:1996 en (1996-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ISO/DIS 1841-2 (1994-05)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 1841-2 (1996-07)
Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1841-2
Ngày phát hành 1996-07-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 1841-2 (1994-05)
Từ khóa
Agricultural products * Animal products * Chemical analysis and testing * Chloride content * Definitions * Determination of content * Food inspection * Meat * Meat products * Potentiometric methods * Poultry * Sodium chloride
Số trang
4