Loading data. Please wait

ISO 11053

Vegetable fats and oils - Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

Số trang: 22
Ngày phát hành: 2009-09-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 11053
Tên tiêu chuẩn
Vegetable fats and oils - Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Ngày phát hành
2009-09-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS ISO 11053 (2009-12-31), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ISO/FDIS 11053 (2009-05)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 11053 (2009-09)
Vegetable fats and oils - Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11053
Ngày phát hành 2009-09-00
Mục phân loại 67.190. Sôcôla
67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 11053 (2009-05) * ISO/DIS 11053 (2008-05)
Từ khóa
Analysis * Animal fats * Animal oils * Chocolate * Cocoa butter * Definitions * Determination * Fats * Food inspection * Food products * Laboratory testing * Mathematical calculations * Milk * Milk fat * Milk fat content * Oils * Samples * Sampling methods * Testing * Vegetable fats * Vegetable oils
Số trang
22