Loading data. Please wait

prEN ISO 11133

Microbiology of food, animal feeding stuffs and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO/DIS 11133:2012)

Số trang: 3
Ngày phát hành: 2012-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
prEN ISO 11133
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food, animal feeding stuffs and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO/DIS 11133:2012)
Ngày phát hành
2012-08-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 11133 (2012-08), IDT * 12/30198107 DC (2012-10-02), IDT * PR NF V08-104, IDT * ISO/DIS 11133 (2012-08), IDT * OENORM EN ISO 11133 (2012-09-15), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
FprEN ISO 11133 (2013-12)
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO/FDIS 11133:2013)
Số hiệu tiêu chuẩn FprEN ISO 11133
Ngày phát hành 2013-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
EN ISO 11133 (2014-05)
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO 11133:2014, Corrected version 2014-11-01)
Số hiệu tiêu chuẩn EN ISO 11133
Ngày phát hành 2014-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* FprEN ISO 11133 (2013-12)
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO/FDIS 11133:2013)
Số hiệu tiêu chuẩn FprEN ISO 11133
Ngày phát hành 2013-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* prEN ISO 11133 (2012-08)
Microbiology of food, animal feeding stuffs and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media (ISO/DIS 11133:2012)
Số hiệu tiêu chuẩn prEN ISO 11133
Ngày phát hành 2012-08-00
Mục phân loại 07.100.20. Vi sinh học nước
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Animal feed * Characteristics * Culture media * Definitions * Food products * Instructions * Laboratories * Laboratory practice * Microbiological analysis * Microbiology * Preparation * Production * Properties * Quality * Quality assurance * Quality control * Rating tests * Terminology
Số trang
3