Loading data. Please wait
Fish and products made of fish, marine mammals and invertebrates. Reception rules. Methods for determination of organolepric characteristics. Sampling methods for laboratory tests
Số trang: 29
Ngày phát hành: 1985-00-00
Pearl paste. Specifications | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 18170 |
Ngày phát hành | 1972-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.30. Cá và sản phẩm nghề cá |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Grained salmon caviar packed in cans. Specifications | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 18173 |
Ngày phát hành | 1972-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.30. Cá và sản phẩm nghề cá |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Fish, non fish objects and products from them. Methods of sensory and physical characteristics identification | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 7631 |
Ngày phát hành | 2008-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.30. Cá và sản phẩm nghề cá |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Fish, non-fish objects and products of their processing. Acceptance rules and sampling methods | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 31339 |
Ngày phát hành | 2006-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.30. Cá và sản phẩm nghề cá |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Fish and products made of fish, marine mammals and invertebrates. Reception rules. Methods for determination of organolepric characteristics. Sampling methods for laboratory tests | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 7631 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.30. Cá và sản phẩm nghề cá |
Trạng thái | Có hiệu lực |