Loading data. Please wait

ISO 6564

Sensory analysis; Methodology; Flavour profile methods

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1985-10-00

Liên hệ
Specification of a family of methods for describing and assessing the flavour of food products by qualified and trained assessors. The methods consists of procedures for describing and assessing in a reproducible way. The seperate attributes contributing to the formation of the overall impression given by the product are identified and their intensity assessed in order to build up a description of the flavour of the product. A annex A gives an example of completed form for the analysis.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6564
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; Methodology; Flavour profile methods
Ngày phát hành
1985-10-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5929-4 (1986-07-31), IDT * GB/T 12313 (1990), NEQ * NF V09-016 (1983-07-01), IDT * PN-ISO 6564 (1999-04-19), IDT * UNE 87017 (1992-01-24), IDT * TS 5546 (1988-03-07), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 6564 (1985-10)
Sensory analysis; Methodology; Flavour profile methods
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6564
Ngày phát hành 1985-10-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Estimation * Food products * Odours * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Taste * Testing * Tests
Mục phân loại
Số trang
6