Loading data. Please wait

ISO 3091

Meat and meat products; determination of nitrate content (reference method)

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1975-09-00

Liên hệ
The method consists in extracting of a test portion with hot water, precipitating of proteins and filtrating. Reduction of the extracted nitrates into nitrites by metallic cadmium. Formation of a red colouration by adding of sulfanilamide and nphthyl ethylenediamine hydrochloride and photometric measurement at a wavelength of 538 nm.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 3091
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; determination of nitrate content (reference method)
Ngày phát hành
1975-09-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10147 (1978-09), MOD * BS 4401-7 (1976-07-30), NEQ * NF V04-410 (1974-12-01), IDT * OENORM DIN 10147 (1994-08-01), MOD * OENORM DIN 10147 (1994-03-01), MOD * GOST 29300 (1992), IDT * NEN-ISO 3091 (1992), IDT * NP-1847 (1982), IDT * NP-1847 (1987), IDT * SFS-ISO 3091 (1984), IDT * JS 1279 (1999-01-01), IDT * NEN-ISO 3091:1992 nl (1992-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 3091 (1975-09)
Meat and meat products; determination of nitrate content (reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3091
Ngày phát hành 1975-09-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Chemical analysis and testing * Determination of content * Meat * Meat products * Nitrates * Reference methods
Số trang
5