Loading data. Please wait

ISO 712

Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Routine reference method)

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1985-12-00

Liên hệ
The method is not applicable to maize, for which a method is specified in ISO 6540. The method consists in, if necessary, grinding of a sample, after pre-conditioning, if required, drying of a test portion at a temperature between 130 and 133 C, under conditions which enable a result to be obtained which is in agreement with that obtained by the basic reference method (see ISO 711).
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 712
Tên tiêu chuẩn
Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Routine reference method)
Ngày phát hành
1985-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10350 (1967-09), MOD * BS 4317-3 (1980-11-28), MOD * BS 4317-3 (1987-01-30), IDT * NF V03-707 (1976-03-01), IDT * NF V03-707 (1989-06-01), IDT * GOST 29143 (1991), IDT * TS 1135 (1991-03-19), IDT * STN ISO 712 (1993-01-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 712 (1998-12)
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Routine reference method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 712
Ngày phát hành 1998-12-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 712 (1998-12)
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Routine reference method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 712
Ngày phát hành 1998-12-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 712 (1985-12)
Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Routine reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 712
Ngày phát hành 1985-12-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 712 (2009-11)
Từ khóa
Agricultural products * Analysis * Cereal products * Cereals * Dehydration * Determination of content * Reference methods * Routine tests * Water
Số trang
3