Loading data. Please wait

ISO 5541-1

Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 1 : Colony count technique at 30 degrees C

Số trang: 7
Ngày phát hành: 1986-12-00

Liên hệ
Specifies a method for enumerating bacteria which, at 30 degrees centigrade, form characteristic colonies and which can ferment lactose with the production of gas under the operational conditions described. The method described is applicable to milk and liquid milk products, dried milk, dried sweet whey, dried buttermilk, lactose, acid casein, lactic casein, rennet casein, caseinate, dried acid whey, cheese and processed cheese, butter, frozen milk products, custard, desserts, and cream. Is to be preferred for samples in which large numbers of coliforms are suspected (more than 100 per gram or 10 per millimetre).
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5541-1
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 1 : Colony count technique at 30 degrees C
Ngày phát hành
1986-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10172-3 (1979-06), MOD * DIN 10172-3 (1988-05), MOD * NBN V 21-034 H (1989), MOD * 97/705133 DC (1997-03-20), NEQ * BS 4285 Section 2.1 (1984-12-31), MOD * BS 4285-2.1 (1984-12-31), NEQ * OENORM N 2502 (1994-01-01), IDT * TS 6930 (1989-04-14), IDT * NEN 6874 (1988), MOD * CSN ISO 5541-1 (1996-06-01), IDT * JS 1512-1 (2003-05-15), IDT * NEN 6874:1988 nl (1988-12-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 4832 (2006-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coliforms - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 4832 (2006-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coliforms - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5541-1 (1986-12)
Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 1 : Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5541-1
Ngày phát hành 1986-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Bacteria count methods * Coliform bacteria * Colony count techniques * Dairy products * Determination * Microbiological analysis * Milk * Testing * Tests
Số trang
7