Loading data. Please wait

ISO 6579

Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella

Số trang: 16
Ngày phát hành: 1993-09-00

Liên hệ
The methods proposed necessitate four successive stages: pre-enrichment in non-selective liquid medium, enrichment in selective liquid media, plating out and recognition, confirmation. Annex A gives a diagram of the procedure, annex B describes composition and preparation of culture media and reagents, annex C specifies brilliant green.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6579
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella
Ngày phát hành
1993-09-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN 12824 (1998-02), MOD * DIN ISO 6579 (1995-06), IDT * BS 5763-4 (1993-12-15), IDT * BS EN 12824 (1998-04-15), NEQ * GB/T 13091 (2002), MOD * EN 12824 (1997-11), MOD * prEN 12824 (1997-06), IDT * NF V08-013 (1993-12-01), IDT * NF V08-013 (1998-02-01), MOD * SN EN 12824 (1998), MOD * OENORM EN ISO 6579 (1995-08-01), IDT * UNE-EN 12824 (1998-11-05), IDT * TS EN 12824 (2002-04-17), NEQ * STN ISO 6579 (1998-12-01), IDT * NEN-EN 12824:1997 en (1997-11-01), MOD * SANS 6579:1993 * SABS ISO 6579:1993 (1998-11-30), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887 (1983-06) * ISO 7218 (1985-09)
Thay thế cho
ISO 6579 (1990-06)
Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 1990-06-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6579 (1992-01)
Microbilogy; general guidance on methods for the detection of Salmonella (revision of ISO 6579:1990)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6579
Ngày phát hành 1992-01-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
ISO 6579 (2002-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 2002-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6579 (2002-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 2002-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6579 (1993-09)
Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 1993-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6579 (1990-06)
Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 1990-06-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6579 (1981-03)
Microbiology; General guidance on methods for the detection of Salmonella
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 1981-03-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6579 (1992-01)
Microbilogy; general guidance on methods for the detection of Salmonella (revision of ISO 6579:1990)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6579
Ngày phát hành 1992-01-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6579 (1988-12)
Microbiology; general guidance on methods for the detection of Salmonella
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6579
Ngày phát hành 1988-12-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Analysis * Animal feed * Bacteria * Definitions * Determination * Food inspection * Food products * Food testing * Microbiological analysis * Microbiology * Salmonella * Testing * Tests * Verification
Số trang
16