Loading data. Please wait
Council Directive of 15 October 1984 on the approximation of the laws of the Member States relating to ceramic articles intended to come into contact with foodstuffs
Số trang: 9
Ngày phát hành: 1984-10-15
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE |
Ngày phát hành | 1995-02-20 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 15 October 1984 on the approximation of the laws of the Member States relating to ceramic articles intended to come into contact with foodstuffs | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 84/500/EWG*84/500/EEC*84/500/CEE |
Ngày phát hành | 1984-10-15 |
Mục phân loại | 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE |
Ngày phát hành | 1995-02-20 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |