Loading data. Please wait

ISO 5555

Animal and vegetable fats and oils; Sampling

Số trang: 25
Ngày phát hành: 1983-11-00

Liên hệ
Gives definitions of relevant terms, then it specifies sampling instruments, the sampling technique, methods of sampling, and packing, labelling and dispatch of samples. Annex A shows temperature limits. Annex B gives examples of sampling instruments and ancillary apparatus (19 figures).
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5555
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetable fats and oils; Sampling
Ngày phát hành
1983-11-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 627 (1982-12-31), IDT * T60-280 (1984-04-01), IDT * TS 7060 (1989-05-12), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 5555 (1991-10)
Lịch sử ban hành
ISO 5555 (1983-11)
Animal and vegetable fats and oils; Sampling
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5555
Ngày phát hành 1983-11-00
Mục phân loại 71.040.40. Phân tích hóa học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5555 (2001-12) * ISO 5555 (1991-10)
Từ khóa
Agricultural products * Animal fats * Animal oils * Fats * Oils * Sampling * Sampling methods * Vegetable fats * Vegetable oils
Số trang
25