Loading data. Please wait
Canned foods. Methods for microbiological examination. Determination of total bacteria quantity by petri dishes count
Số trang:
Ngày phát hành: 1975-00-00
Canned foods. Methods for microbiological examination. Detection of coagulase-positive staphylococcus | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.2 |
Ngày phát hành | 1975-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for determination quantity of mesophilic aerobes and facultative anaerobes | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.15 |
Ngày phát hành | 1994-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for determination quantity of mesophilic aerobes and facultative anaerobes | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.15 |
Ngày phát hành | 1994-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Canned foods. Methods for microbiological examination. Determination of total bacteria quantity by petri dishes count | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.15 |
Ngày phát hành | 1975-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |