Loading data. Please wait

ISO/FDIS 15214

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C

Số trang: 12
Ngày phát hành: 1998-03-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/FDIS 15214
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C
Ngày phát hành
1998-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10109 (1991-09), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-1
Thay thế cho
ISO/DIS 15214 (1996-12)
Thay thế bằng
ISO 15214 (1998-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 15214
Ngày phát hành 1998-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 15214 (1998-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 15214
Ngày phát hành 1998-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 15214 (1998-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 15214
Ngày phát hành 1998-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 15214 (1996-12)
Từ khóa
Aerobic bacteria * Agricultural products * Analysis of meat * Animal feed * Animal products * Bacteria * Bacteria count methods * Colony count techniques * Count methods (microbiology) * Definitions * Detection * Food inspection * Food products * Food testing * Lactic acid * Lactic acid bacteria * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microbiology * Microcolony counts * Micro-organisms * Poultry * Reference methods * Spatula method * Spatulas (laboratory) * Testing
Số trang
12