Loading data. Please wait

ISO 2291

Cocoa beans; Determination of moisture content (Routine method)

Số trang: 2
Ngày phát hành: 1980-12-00

Liên hệ
The principle of the method consists in drying of the product for 16 h in a ventilated oven controlled at 103 °C, after previous crushing.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 2291
Tên tiêu chuẩn
Cocoa beans; Determination of moisture content (Routine method)
Ngày phát hành
1980-12-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
NF V03-363 (1970-12-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 2291 (1980-12)
Cocoa beans; Determination of moisture content (Routine method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2291
Ngày phát hành 1980-12-00
Mục phân loại 67.140.30. Cacao. Sôcôla
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Cocoa * Cocoa beans * Determination of content * Humidity * Moisture contents * Physical testing * Routine tests * Testing * Tests
Mục phân loại
Số trang
2