Loading data. Please wait

ISO 711

Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Basic reference method)

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1985-12-00

Liên hệ
The method is not applicable to maize, for which an identical method is specified in the annex to ISO 6540. The method is idended to serve as a standard for checking and perfecting routine methods. It consists in , if necessary, grinding of a sample, after conditioning, if required, drying of a test portion under reduced pressure, at a temperatur between 45 and 50 C and in the presence of a desiccant, until constant mass is reached. Two figures show diagrams of a suitable metal dish and of a suitable drying tube.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 711
Tên tiêu chuẩn
Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Basic reference method)
Ngày phát hành
1985-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10350 (1967-09), MOD * BS 4317-2 (1980-05-30), IDT * BS 4317-2 (1987-01-30), IDT * NF V03-706 (1976-03-01), IDT * NF V03-706 (1989-06-01), IDT * PN-A-74012 (1993-01-15), IDT * UNE 34068-2 (1971-04-15), NEQ * GOST 29144 (1991), IDT * TS 1134 ISO 711 (2001-03-29), IDT * JS 1307 (1999-01-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 711 (1985-12)
Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Basic reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 711
Ngày phát hành 1985-12-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Analysis * Cereal products * Cereals * Dehydration * Determination of content * Water
Số trang
5