Loading data. Please wait

NF T60-225*NF EN ISO 8534

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free)

Số trang: 16
Ngày phát hành: 2009-03-01

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
NF T60-225*NF EN ISO 8534
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free)
Ngày phát hành
2009-03-01
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN ISO 8534:2008,IDT * ISO 8534:2008,IDT
Tiêu chuẩn liên quan
NF EN ISO 661
Thay thế cho
NF ISO 8534:199611 (T60-225)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
NF T60-225*NF EN ISO 8534*NF ISO 8534:199611 (T60-225)
Từ khóa
Karl Fischer reagent * Chemical analysis and testing * Determination of substance * Dosage * Animal fats * Water * Determination of content * Vegetable fats
Số trang
16