Loading data. Please wait

ISO 7847

Animal and vegetable fats and oils; Determination of polyunsaturated fatty acids with a cis,cis 1,4-diene structure

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1987-12-00

Liên hệ
Specifies an enzymic method, which is not applicable to fats and oils containing polyunsaturated fatty acids of the omega-8 and omega-9 series or containing branched chain fatty acids. The method consists in saponifying of a test portion at ambient temperature followed by liberation of the fatty acids; enzymic oxidation of the fatty acids; measurement, at the wavelength of maximum absorbance (about 235 nm) of the absorbance due to these oxidized acids, while compensating for the absorbance due to any dienoic conjugated acids initially present in the sample.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7847
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetable fats and oils; Determination of polyunsaturated fatty acids with a cis,cis 1,4-diene structure
Ngày phát hành
1987-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 684-2.43 (1989-01-31), IDT * GB/T 21495 (2008), IDT * NF T60-244 (1988-03-01), IDT * TS 7099 (1989-05-10), IDT * NEN 6375 (1989), MOD * CSN ISO 7847 (1996-01-01), IDT * NEN 6375:1989 nl (1989-05-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 7847 (1987-12)
Animal and vegetable fats and oils; Determination of polyunsaturated fatty acids with a cis,cis 1,4-diene structure
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7847
Ngày phát hành 1987-12-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal fats * Animal oils * Chemical analysis and testing * Determination of content * Fats * Fatty acids * Oils * Vegetable fats * Vegetable oils
Số trang
5