Loading data. Please wait

ISO 1443

Meat and meat products; Determination of total fat content

Số trang: 2
Ngày phát hành: 1973-04-00

Liên hệ
The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 1443
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; Determination of total fat content
Ngày phát hành
1973-04-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10140 (1967-08), MOD * BVL L 06.00-6 (1980-09), MOD * BVL L 20.01/02-5 (1980-05), MOD * BS 4401-4 (1970-11-25), NEQ * NF V04-402 (1968-01-01), IDT * UNI ISO 1443 (1991), IDT * OENORM N 4002 (1994-08-01), IDT * OENORM N 4002 (1994-01-01), IDT * TS 1744 (1974-11-04), IDT * NEN-ISO 1443 (1992), IDT * NP-1613 (1979), IDT * NP-1974 (1986), MOD * NP-1974, MOD * UNI ISO 1443:1991 (1991-10-31), IDT * CSN ISO 1443 (1994-09-01), IDT * JS 1276 (1999-01-01), IDT * NEN-ISO 1443:1992 nl (1992-04-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 1443 (1973-04)
Meat and meat products; Determination of total fat content
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1443
Ngày phát hành 1973-04-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal products * Chemical analysis and testing * Determination of content * Fats * Meat * Meat products
Số trang
2