Loading data. Please wait

ISO 2917

Meat and meat products; Measurement of pH (Reference method)

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1974-04-00

Liên hệ
The method consists in measuring of the potential difference between a glass electrode and a reference electrode, which are placed in a sample. Two procedures are given: 1. for a sample which can be homogenized, 2. for a product which cannot homogenized.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 2917
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; Measurement of pH (Reference method)
Ngày phát hành
1974-04-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10146 (1977-11), MOD * BVL L 06.00-2 (1980-09), MOD * BVL L 20.01/02-1 (1980-05), MOD * BVL L 20.01/02-2 (1980-05), MOD * BS 4401-9 (1976-01-30), IDT * NF V04-408 (1974-01-01), IDT * GOST R 51478 (1999), IDT * NP-3441, IDT * SFS-ISO 2917 (1986), IDT * CSN ISO 2917 (1994-09-01), IDT * JS 1277 (1999-01-01), IDT * NEN-ISO 2917:1992 nl (1992-10-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 2917 (1999-12)
Lịch sử ban hành
ISO 2917 (1974-04)
Meat and meat products; Measurement of pH (Reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2917
Ngày phát hành 1974-04-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 2917 (1999-12)
Từ khóa
Animal products * Chemical analysis and testing * Measurement * Meat * Meat products * pH * Reference methods
Số trang
3