Loading data. Please wait

ISO 13496

Meat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography

Số trang: 11
Ngày phát hành: 2000-03-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 13496
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography
Ngày phát hành
2000-03-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
95/501125 DC (1995-04-24), IDT * XP V04-418 (2000-12-01), NEQ * PN-ISO 13496 (2002-09-02), IDT * GOST R ISO 13496 (2013), IDT * NEN-ISO 13496:2000 en (2000-04-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3696 (1987-04)
Water for analytical laboratory use; Specification and test methods
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3696
Ngày phát hành 1987-04-00
Mục phân loại 71.040.30. Thuốc thử hóa học và vật liệu chuẩn
Trạng thái Có hiệu lực
* AOAC 46.1.08 (1995)
Thay thế cho
ISO/FDIS 13496 (1999-11)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 13496 (2000-03)
Meat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13496
Ngày phát hành 2000-03-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 13496 (1999-11) * ISO/DIS 13496 (1995-04)
Từ khóa
Agricultural products * Animal products * Colouring agent test * Definitions * Dyeing * Dyes * Food control * Food products * Meat * Meat products * Thin-layer chromatography
Số trang
11