Loading data. Please wait

GOST R 51480

Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method

Số trang: 7
Ngày phát hành: 1999-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST R 51480
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method
Ngày phát hành
1999-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 1841-1 (1996-07), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
GOST R 51447 (1999)
Meat and meat products. Methods of primary sampling
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 51447
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 6709 (1972)
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST R 51480 (1999)
Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 51480
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal products * Chemical analysis and testing * Chloride content * Chlorides * Definitions * Determination * Determination of content * Food inspection * Food products * Instruments * Meat * Meat products * Poultry * Sampling methods * Sodium chloride * Testing * Interpretations * Investigations * Descriptions * Chemicals * Accessories * Bushings * Reference methods * Aids * Content
Số trang
7