Loading data. Please wait
Milk. Methods for determination of the total protein content
Số trang: 12
Ngày phát hành: 1978-00-00
Stored up milk and cream. Acceptance rules, methods of sampling and preparation of samples for testing | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 13928 |
Ngày phát hành | 1984-00-00 |
Mục phân loại | 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |
General purpose laboratory balances and comparison balances. Performance. Specifications | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 24104 |
Ngày phát hành | 1988-00-00 |
Mục phân loại | 17.060. Ðo thể tích, khối lượng, tỷ khối, độ nhớt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products. Determination of mass part of total nitrogen by Kjeldahl method and determination of mass part of protein | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 23327 |
Ngày phát hành | 1998-00-00 |
Mục phân loại | 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products. Determination of mass part of total nitrogen by Kjeldahl method and determination of mass part of protein | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 23327 |
Ngày phát hành | 1998-00-00 |
Mục phân loại | 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk. Methods for determination of the total protein content | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 23327 |
Ngày phát hành | 1978-00-00 |
Mục phân loại | 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |