Loading data. Please wait

ASTM D 573

Standard Test Method for Rubber-Deterioration in an Air Oven

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1999-00-00

Liên hệ
1.1 This test method describes a procedure to determine the influence of elevated temperature on the physical properties of vulcanized rubber. The results of this test method may not give an exact correlation with service performance since performance conditions vary widely. This test method may, however, be used to evaluate rubber compounds on a laboratory comparison basis. 1.2 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. (For specific precautionary statement, see Note 1.)
Số hiệu tiêu chuẩn
ASTM D 573
Tên tiêu chuẩn
Standard Test Method for Rubber-Deterioration in an Air Oven
Ngày phát hành
1999-00-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ASTM D 573 (1988)
Test Method for Rubber - Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 1988-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM D 573 (1988)
Thay thế bằng
ASTM D 573 (2004)
Standard Test Method for Rubber -Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 2004-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ASTM D 573 (1999)
Standard Test Method for Rubber-Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM D 573 (1988)
Test Method for Rubber - Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 1988-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM D 573 (2004)
Standard Test Method for Rubber -Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 2004-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM D 573 (1981)
Test Method for Rubber - Deterioration in an Air Oven
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM D 573
Ngày phát hành 1981-00-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM D 573 (2004) * ASTM D 573 (1999) * ASTM D 573 (1988) * ASTM D 428 (1936)
Từ khóa
Carbon black * Deterioration * Natural rubber * Rubber * Synthetic rubber * Testing * Decomposition
Mục phân loại
Số trang
6