Loading data. Please wait

ISO 5495

Sensory analysis; Methodology; Paired comparison test

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1983-03-00

Liên hệ
Specification of a technique for detecting differences in the organoleptic attributes of two products. The principle consists in presentation of a pair of samples to assessors; one sample may be a control. Following testing, written response by the assessors, and interpretation of the replies obtained. Specimen answer forms are given in an annex A. An annex B shows practical examples of application.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5495
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; Methodology; Paired comparison test
Ngày phát hành
1983-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10954 (1986-12), MOD * DIN 10954 (1994-06), MOD * BVL L 00.90-8 (1987-06), MOD * BS 5929-2 (1982-12-31), IDT * GB/T 12310 (1990), NEQ * NF V09-012 (1983-07-01), IDT * JIS Z 9080 (2004-03-20), MOD * UNE 87005 (1992-01-24), IDT * UNI ISO 5495 (1987), IDT * STN 56 0032-1 (1990-10-24), IDT * CSN 56 0032-1 (1991-09-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 5495 (2005-11)
Lịch sử ban hành
ISO 5495 (1983-03)
Sensory analysis; Methodology; Paired comparison test
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5495
Ngày phát hành 1983-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5495 (2005-11)
Từ khóa
Food testing * Properties * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Testing * Testing conditions * Tests * Comparison analysis * Sensory
Mục phân loại
Số trang
6