Loading data. Please wait

GOST 12231

Vegetables salted and pickled, fruits and berries soaked. Sampling. Methods for determination proportion of liquid and solid parts

Số trang: 2
Ngày phát hành: 1966-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST 12231
Tên tiêu chuẩn
Vegetables salted and pickled, fruits and berries soaked. Sampling. Methods for determination proportion of liquid and solid parts
Ngày phát hành
1966-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
GOST 27853 (1988)
Thay thế cho
GOST 8757 (1958, t)
Thay thế bằng
GOST 27853 (1988, t)
Lịch sử ban hành
GOST 12231 (1966)
Vegetables salted and pickled, fruits and berries soaked. Sampling. Methods for determination proportion of liquid and solid parts
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 12231
Ngày phát hành 1966-00-00
Mục phân loại 67.080.20. Rau và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Berries * Determination * Food products * Fruits * Liquid * Pickled * Sampling methods * Solid * Vegetables * Firm * Etched * Fixed
Số trang
2