Loading data. Please wait

ISO 661

Animal and vegetables fats and oils; preparation of test sample

Số trang: 2
Ngày phát hành: 1989-06-00

Liên hệ
The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine, mayonnaise, ect. The method consists in mixing of the fatty matter, heated, if necessary, to an appropriate temperature, then, if required, separating of insoluble substances by filtration and removing of water by drying with anhydrous sodium sulfate.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 661
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetables fats and oils; preparation of test sample
Ngày phát hành
1989-06-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 661 (1995-07), IDT * BS EN ISO 661 (1995-11-15), IDT * BS 684-0 (1990-01-31), MOD * prEN 20661 (1994-09), IDT * EN ISO 661 (1995-04), IDT * NF T60-200 (1990-06-01), IDT * NF T60-200 (1995-06-01), IDT * SN EN ISO 661 (1995), IDT * OENORM EN ISO 661 (1995-08-01), IDT * OENORM ISO 661 (1994-02-01), IDT * UNE-EN ISO 661 (1996-04-19), IDT * STN EN ISO 661 (1998-10-01), IDT * CSN ISO 661 (1994-12-01), IDT * NEN-EN-ISO 661:1995 en (1995-05-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ISO 661 (1980-09)
Animal and vegetable fats and oils; Preparation of test sample
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 661
Ngày phát hành 1980-09-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
ISO 661 (2003-05)
Lịch sử ban hành
ISO 661 (1989-06)
Animal and vegetables fats and oils; preparation of test sample
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 661
Ngày phát hành 1989-06-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
71.040.40. Phân tích hóa học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 661 (1980-09)
Animal and vegetable fats and oils; Preparation of test sample
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 661
Ngày phát hành 1980-09-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 661 (2003-05)
Từ khóa
Agricultural products * Animal fats * Animal oils * Chemical analysis and testing * Fats * Food products * Investigations * Methods * Oils * Sampling methods * Specimen preparation * Storage * Testing * Tests * Vegetable fats * Vegetable oils * Processes * Procedures * Bearings * Sample preparation
Số trang
2