Loading data. Please wait

DIN EN 1230-2

Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint); German version EN 1230-2:2009

Số trang: 19
Ngày phát hành: 2010-02-00

Liên hệ
This European Standard specifies whether a paper or board sample contains substances which may be transmitted through the air space to a test substance and affect its taste. It is applicable to all kinds of paper and board, including coated and printed material, intended to come into contact with foodstuffs. It is not applicable for the determination of consumers' preference. Multilayer board shall be tested as a whole.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 1230-2
Tên tiêu chuẩn
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint); German version EN 1230-2:2009
Ngày phát hành
2010-02-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 1230-2 (2009-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN ISO 186 (2002-03)
Paper and board - Sampling to determine average quality (ISO 186:2002)
Số hiệu tiêu chuẩn EN ISO 186
Ngày phát hành 2002-03-00
Mục phân loại 85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5492 (2008-10)
Sensory analysis - Vocabulary
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5492
Ngày phát hành 2008-10-00
Mục phân loại 01.040.67. Thực phẩm (Từ vựng)
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8586-1 (1993-03)
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-1
Ngày phát hành 1993-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13302 (2003-08)
Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavours of foodstuffs due to packaging
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13302
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN ISO 4120 (2005-04) * CEN/TR 15645-2 (2008-01) * CEN/TR 15645-3 (2008-01) * ISO 4120 (2004-06) * ISO 6658 (2005-10) * ISO 8589 (2007-12)
Thay thế cho
DIN EN 1230-2 (2002-04)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint); German version EN 1230-2:2001
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-2
Ngày phát hành 2002-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-2 (2008-03)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN 1230-2 (2010-02)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint); German version EN 1230-2:2009
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-2
Ngày phát hành 2010-02-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-2 (2002-04)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 2: Off-flavour (taint); German version EN 1230-2:2001
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-2
Ngày phát hành 2002-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10955 (1983-04)
Sensory analysis; testing of container materials and containers for food products
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10955
Ngày phát hành 1983-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-2 (2008-03) * DIN EN 1230-2 (2000-06) * DIN 10955 (1981-11)
Từ khóa
Analysis * Board (paper) * Cartons * Contact * Definitions * External influence * Flavouring material * Food packages * Food products * Materials testing * Odorous substances * Odours * Packages * Paper * Sensitivity of taste * Sensory * Sensory analysis (food) * Taste * Taste tests * Tasters * Testing personnel * Flavouring matter
Số trang
19