Loading data. Please wait

DIN EN 1230-1

Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour; German version EN 1230-1:2009

Số trang: 12
Ngày phát hành: 2010-02-00

Liên hệ
This European Standard specifies the test method for assessment of the odour released by a paper or board sample. It is applicable to all kinds of paper and board, including coated and/or printed material, intended to come into direct or indirect contact with foodstuffs. It is not applicable for the determination of consumers' preference. Multilayer board shall be tested as a whole.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 1230-1
Tên tiêu chuẩn
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour; German version EN 1230-1:2009
Ngày phát hành
2010-02-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 1230-1 (2009-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN ISO 186 (2002-03)
Paper and board - Sampling to determine average quality (ISO 186:2002)
Số hiệu tiêu chuẩn EN ISO 186
Ngày phát hành 2002-03-00
Mục phân loại 85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5492 (2008-10)
Sensory analysis - Vocabulary
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5492
Ngày phát hành 2008-10-00
Mục phân loại 01.040.67. Thực phẩm (Từ vựng)
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8586-1 (1993-03)
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-1
Ngày phát hành 1993-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13302 (2003-08)
Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavours of foodstuffs due to packaging
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13302
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* CEN/TR 15645-1 (2008-01) * ISO 6658 (2005-10) * ISO 8589 (2007-12)
Thay thế cho
DIN EN 1230-1 (2002-04)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour; German version EN 1230-1:2001
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-1
Ngày phát hành 2002-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-1 (2008-03)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN 1230-1 (2010-02)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour; German version EN 1230-1:2009
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-1
Ngày phát hành 2010-02-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-1 (2002-04)
Paper and board intended to come into contact with foodstuffs - Sensory analysis - Part 1: Odour; German version EN 1230-1:2001
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 1230-1
Ngày phát hành 2002-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
85.060. Giấy và cactông
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10955 (1983-04)
Sensory analysis; testing of container materials and containers for food products
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10955
Ngày phát hành 1983-04-00
Mục phân loại 55.040. Vật liệu bao gói và phụ tùng
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 1230-1 (2008-03) * DIN EN 1230-1 (2000-06) * DIN 10955 (1981-11)
Từ khóa
Analysis * Board (paper) * Cartons * Contact * Definitions * Food packages * Food products * Materials testing * Odours * Olfactory analysis * Packages * Paper * Sampling methods * Sensory * Sensory analysis (food) * Testing * Testing conditions * Testing personnel
Số trang
12