Loading data. Please wait

ISO/TS 22004

Food safety management systems - Guidance on the application of ISO 22000:2005

Số trang: 13
Ngày phát hành: 2005-11-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/TS 22004
Tên tiêu chuẩn
Food safety management systems - Guidance on the application of ISO 22000:2005
Ngày phát hành
2005-11-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN ISO/TS 22004 (2007-08), IDT * ABNT ISO/TS 22004 (2006-11-27), IDT * GB/T 22004 (2007), IDT * SN ISO/TS 22004 (2007-02), IDT * OENORM ISO/TS 22004 (2006-06-01), IDT * OENORM ISO/TS 22004 (2006-02-01), IDT * PKN-ISO/TS 22004 (2007-02-21), IDT * SIS-ISO/TS 22004 (2006-03-07), IDT * UNE-ISO/TS 22004 EX (2007-03-28), IDT * GOST R ISO/TS 22004 (2008), IDT * STN P ISO/TS 22004 (2007-01-01), IDT * CSN P ISO/TS 22004 (2006-10-01), IDT * DS/ISO/TS 22004 (2006-07-27), IDT * NPR-ISO/TS 22004:2005 en (2005-11-01), IDT * SANS 22004:2006 (2006-08-02), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 22000 (2005-09)
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 22004 (2014-09)
Lịch sử ban hành
ISO/TS 22004 (2005-11)
Food safety management systems - Guidance on the application of ISO 22000:2005
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/TS 22004
Ngày phát hành 2005-11-00
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 22004 (2014-09)
Từ khóa
Applications * Basis * Consumer protection * Consumer-supplier relations * Customer satisfaction * Dangers analysis * Documentation * Food hygiene * Food industry * Food products * Foodstuff * Guide books * Hygiene * Industrial economics * Industries * Management * Management systems * Operation planning * Organization * Physical distribution management * Process control * Provision industry * Quality * Quality assurance * Quality assurance systems * Quality auditing * Quality control * Quality management * Safety * Selection * Specification (approval) * Specifications * Trade * Verification * Implementation * Use
Số trang
13