Loading data. Please wait

ISO 10399

Sensory analysis; methodology; duo-trio test

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1991-12-00

Liên hệ
Specifies a method for determining whether there is a difference between two product samples. Describes the principle, the apparatus, the sampling, the preparation of specimens, the test procedure, and the contents of the test report. Annexes A, B and C are for information only.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 10399
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; methodology; duo-trio test
Ngày phát hành
1991-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5929-8 (1992-01-31), IDT * GB/T 17321 (1998), IDT * NF V09-020 (1992-05-01), IDT * UNE 87010 (1993-04-23), IDT * TS ISO 10399 (2002-04-17), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6658 (1985-06)
Sensory analysis; Methodology; General guidance
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6658
Ngày phát hành 1985-06-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8589 (1988-11)
Sensory analysis; general guidance for the design of test rooms
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8589
Ngày phát hành 1988-11-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5492 * ISO 8586-1
Thay thế cho
ISO/DIS 10399 (1990-05)
Thay thế bằng
ISO 10399 (2004-06)
Lịch sử ban hành
ISO 10399 (1991-12)
Sensory analysis; methodology; duo-trio test
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10399
Ngày phát hành 1991-12-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10399 (2004-06) * ISO/DIS 10399 (1990-05)
Từ khóa
Analysis * Comparative tests * Food products * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Testing * Tests
Mục phân loại
Số trang
6